Julen i elskovens tegn

Mange forbinder jula kun med kjas og mas, svigerforeldre som blander seg inn i oppdragelse og rengjøring, samt stadig pågående venner fra skolen som vil ha deg med ut på byen. Men har du heller lyst å være sammen med kjæresten, så kan den lange mørketida starte i elskovens tegn.

Men hva skal du gjøre annerledes og orker du egentlig å engasjere deg så mye? Holder det ikke med helt streit misjonærstilling? Sexleketøy kan gi sexlivet en skikkelig puff i riktig retning. Her skal vi se på noen sexleketøy du kan pakke inn og legge under treet.

Sexy uniformer

Har kjæresten ymtet frampå om rollespill og lek kan en uniform være tingen. Liker du å titte på barske politimenn eller kanskje mannen bak kassa? Finn fram leken og ta på dere sexy uniformer som kan rives av før en heftig omgang i senga.

Dildo for han og henne

Her er det kanskje mange som stusser og kanskje ikke vil ta leken videre, men det fins dildoer som kan gi han en helt unik opplevelse. Det kan være en fiber Vibe, en penisring eller en dobbel mini masturberer. Her har du kanskje forstått at verden er full av overraskelser, men finn flere spennende julegaver til han.

For henne fins det større utvalg av dildoer og nytelsesstaver. En helt unik variant er womanizeren. Den suger til seg de vitale delene og knar dem deilig i så lang tid man trenger. Den kan brukes med partneren, av partneren eller helt alene. For å pirre og komme i form, eller for å få utløp i en frustrert situasjon.

Sexy undertøy

Det kan hende at det eneste som trengs er sexy undertøy. De er gjennomsiktige og pirrer enda mer. Med deilige stoff av silke, bomull og velur har de en sexy passform som gir sexlivet enda en sjanse.